Bilhuse, udstillinger og værksteder

Nybyggeri, udvidelser og renoveringer af Bilhuse

 Har du behov for nye, større eller bedre faciliteter? Hos HPH Totalbyg A/S er vi specialister i at tegne, projektere og opføre Bilhuse præcis som det du har behov for! HPH Totalbyg A/S har mere end 29 års erfaring indenfor byggeri og rådgivning af alle former for Bilhuse, udstillinger og værksteder.

 Vi er en aktiv medspiller i forbindelse med opførelse af et nyt projekt og vores erfaring indenfor, samt indretning er et vigtigt parameter i forbindelse med projektering og opførelse af et nyt halbyggeri.

 Vi er med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling, og over til projektering, opførelse og rådgivning. Det er din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt, så din virksomhed opnår en høj produktionseffektivitet i det nye halbyggeri. Du overtager et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri, der er klar til ibrugtagning.

 Med vores erfaring indenfor Bilhuse er I sikret byggeri, der i dag og i fremtiden matcher jeres og tidens krav. Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren, så de altid er tilpasset funktion, arkitektur og økonomi. HPH Totalbyg A/S råder over egen tegnestue, projektledere og håndværkere, hvilket sikrer kvalitetsbyggeri uden overraskelser med et kort byggeforløb og til aftalt pris. Efter vores første møde får du en uforpligtende råskitse og et prisoverslag, så du har noget konkret at forholde dig til. Herefter gennemarbejdes projektet med henblik på endelige tegninger, samt pris. Kontakt venligst HPH Totalbyg A/S, hvis du har spørgsmål til Bilhuse, udstillinger og værksteder m.v.

 

Kontakt os for en uforpligtende, møde hvor vi kan gennemgå dine ideer

 

→ Se alle referencer inden for bilhuse her

cta-logo.pngInteresseret i professionel Halbyggeri?

Kontakt os på telefon 96 87 35 60 eller send os en besked for et komplet
uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer og dit projekt.