Firmaprofil

Et godt renomme har fulgt HPH Totalbyg A/S siden 1989, hvor grundstenen blev lagt på Fur af Hans Peter Holmboe. Virksomhedens formål var, at leverer funktionelle bygninger, der kunne konkurrere på prisen.

I begyndelsen lavede HPH hovedsageligt projekter for landbruget omkring Fur, men med tiden har virksomheden specialiseret sig i, at leveret funktionelle, alternative og prisrigtige løsninger til industrien. 

Særligt efter at HPH Totalbyg A/S blev overtaget af Anders Bach og Jacob Westergreen i 2010, og virksomheden blev flyttet til Randers, kom der ekstra stor fokus på, at servicere industriens behov i hele Danmark. 1. september 2016 er virksomheden flyttet til Hinnerup i nybygget domicil.

Med over 28 års erfaring inden for byggeri og mere end 1500 byggesager, er bygherres garanti for professionel sparring og kvalitetsbyggeri i top.

I dag beskæftiger virksomheden ca. 85 personer fordelt på murere, tømrere, malere, jord/betonarbejdere ,vvs ére, konstruktører, projektledere og sælgere. Et gedigent team, hvis arbejdsglæde afspejles i byggeprojekter over hele Danmark.

Hos HPH Totalbyg A/S prioriteres den personlige rådgivning. Bygherren tilknyttes en af virksomhedens salgs- og projektledere, der er ansvarlige for hele forløbet. Fra ideudvikling til skitser og tegninger, projektering, myndighedsbehandling og byggetilsyn til det færdige resultat. Der arbejdes efter fast pris- og tidsplan, der sikre, at bygherren har fuldt overblik igennem hele projektet.

Du kan trygt vælge HPH Totalbyg A/S som samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, om det så er industribyggeri, halbyggeri, kontor eller domicil – det gælder alt fra nyopførelse, renovering og tilbygning – så tilbyder vi den rigtige løsning til dig. 

HPH Totalbyg A/S udarbejder gratis og uforpligtende skitse samt en overslagspris på totalentrepriser og andre byggeprojekter.

 

Den bedste reklame er tilfredse kunder.