Idrætshaller, sportshaller og multihaller 

 

Idrætshaller - Multihaller - Sportshaller til alle formål. Nybyggeri, udvidelser og renoveringer.

HPH Totalbyg A/S projekterer Idrætshaller- Multihaller - Sportshaller og bygger alle typer af idrætshaller til håndbold, fodbold, tennis, gymnastik, badminton eller multihaller på Sjælland, Fyn, Jylland og København.

Alle haller kan tilpasses bygherres ønsker og krav, så I får et halbyggeri, der netop er tilpasset jeres behov. Vi udarbejder gerne et forslag på indretning og arkitektur.

HPH Totalbyg A/S har mere end 27 års erfaring indenfor halbyggeri og rådgivning af alle former for halbyggerier, herunder idrætshaller/sportshaller og multihaller

Vi vil gerne være med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling, over til projektering, opførelse og rådgivning. Det er din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt.

Med vores erfaring indenfor halbyggeri til idræt er I sikret et byggeri der i dag og i fremtiden matcher jeres og tidens krav.

Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren, så de altid er tilpasset funktion, arkitektur og økonomi. HPH Totalbyg A/S råder over egen tegnestue, projektledere og håndværkere, hvilket sikrer kvalitetsbyggeri uden overraskelser med et kort byggeforløb og til aftalt pris.

HPH Totalbyg A/S kan således tilbyde stor fleksibilitet og effektivitet, når der skal bygges forskellige former for halbyggeri, som f.eks: idrætshaller/sportshaller og multihaller


Kontakt os for en uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer

→ Se alle referencer inden for Idrætshaller her

cta-logo.pngInteresseret i professionel Halbyggeri?

Kontakt os på telefon 96 87 35 60 eller send os en besked for et komplet
uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer og dit projekt.