Byggeri af Idrætshaller Sportshaller Multihaller 

 

Nybyggeri, udvidelser og renoveringer af Idrætshaller - Multihaller og Sportshaller til alle formål.

HPH Totalbyg A/S projekterer: Idrætshaller, Multihaller og Sportshaller og bygger alle typer af idrætshaller til håndbold, fodbold, tennis, gymnastik og badminton m.v. på Sjælland, Fyn, Jylland og København.

Alle haller kan tilpasses bygherres ønsker og krav, så I får et halbyggeri, der netop er tilpasset jeres behov. Vi udarbejder gerne et forslag på indretning og arkitektur.

HPH Totalbyg A/S har mere end 30 års erfaring indenfor halbyggeri og rådgivning af alle former for halbyggerier, herunder: idrætshaller, sportshaller og multihaller.

Vi vil gerne være med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling, over til projektering, opførelse og rådgivning. Det er din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt.

Med vores erfaring indenfor halbyggeri til idræt, er I sikret et byggeri der i dag og i fremtiden matcher jeres og tidens krav.

Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren, så de altid er tilpasset funktion, arkitektur og økonomi. HPH Totalbyg A/S råder over egen tegnestue, projektledere og håndværkere, hvilket sikrer kvalitetsbyggeri uden overraskelser med et kort byggeforløb og til aftalt pris.

HPH Totalbyg A/S kan således tilbyde stor fleksibilitet og effektivitet, når der skal bygges forskellige former for halbyggeri, som f.eks.: idrætshaller/sportshaller og multihaller.


Kontakt os for en uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer

→ Se alle referencer inden for Idrætshaller her

cta-logo.pngInteresseret i professionel Halbyggeri?

Kontakt os på telefon 96 87 35 60 eller send os en besked for et komplet
uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer og dit projekt.