Halbyggeri og idrætshaller - ved HPH Totalbyg A/S

Idrætshaller og halbyggeri til alle formål. Nybyggeri, udvidelser og renoveringer.

HPH Totalbyg A/S projekterer og bygger alle typer for idrætshaller til håndbold, fodbold, tennis, gymnastik, badminton eller multihaller.

Alle haller kan tilpasses bygherres ønsker og krav, så I får et halbyggeri, der netop er tilpasset jeres behov. Vi udarbejder gerne et forslag på indretning og arkitektur.

HPH Totalbyg A/S har mere end 27 års erfaring indenfor halbyggeri og rådgivning af alle former for halbyggerier, herunder idrætshaller.

Vi vil gerne være med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling, over til projektering, opførelse og rådgivning. Det er din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt.

Med vores erfaring indenfor halbyggeri til idræt er I sikret et byggeri der i dag og i fremtiden matcher jeres og tidens krav.

Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren, så de altid er tilpasset funktion, arkitektur og økonomi. HPH Totalbyg A/S råder over egen tegnestue, projektledere og håndværkere, hvilket sikrer kvalitetsbyggeri uden overraskelser med et kort byggeforløb og til aftalt pris.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer.