Industribyggeri og erhvervsbyggeri

Nybyggeri og udvidelser indenfor industribyggeri og erhvervsbyggeri

HPH Totalbyg A/S har mere end 30 års erfaring indenfor byggeri og rådgivning indenfor alle former for industribyggeri og erhvervsbyggeri. Herunder administration, lager og showrooms, samt anlæg til opbevaring af flydende og faste komponenter. HPH Totalbyg A/S har specialiseret sig i at udføre industribyggeri og erhvervsbyggeri økonomisk, enkelt og effektivt. Kontorer og industrihaller m.v. opføres effektivt og med en stram tidsplan. Det holder byggeprisen nede.

Vi bygger over hele landet: Jylland, Fyn og Sjælland.

Vi er en aktiv medspiller i forbindelse med opførelse af et nyt projekt og vores erfaring inden for industribyggeri, og indretning er et vigtig parameter i forbindelse med projektering og opførelse af en ny industribygning.

Vi er med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling, over til projektering, opførelse og rådgivning. Det er din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt, så din virksomhed opnår en høj produktionseffektivitet i det nye industribyggeri. Du overtager et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri, der er klar til ibrugtagning.

Med vores erfaring inden for industribyggeri er I sikret byggeri, der i dag og i fremtiden matcher jeres og tidens krav. Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren, så de altid er tilpasset funktion, arkitektur og økonomi.

Et nyt erhvervsanlæg, kræver indsigt og forståelse for det at drive en virksomhed, og den har HPH Totalbyg A/S. Vi er fleksible, og vi kommer med konstruktive forslag med henblik på at opnå at det optimale resultat, når vi arbejder med industribyggeri og erhvervsbyggeri. Overvejer du renovering eller udvidelse af jeres virksomhed, så ring og aftal tid med en af vore specialister. Det er omkostningsfrit og kan bidrage med inspiration og gode råd.

HPH Totalbyg A/S råder over egen tegnestue, projektledere og håndværkere, hvilket sikrer erhvervsbyggeri i høj kvalitet uden overraskelser med et kort byggeforløb og til aftalt pris.

Gennem professionel sparring skaber HPH Totalbyg A/S de bedste rammer for din virksomhed til et økonomisk forsvarligt industribyggeri.

Efter vores første møde får du en uforpligtende råskitse og et prisoverslag, så du har noget konkret at forholde dig til. Herefter gennemarbejdes projektet med henblik på endelige tegninger samt pris. Med et erfaringsgrundlag på mere end 1000 byggesager indenfor erhvervsbyggeri, er du sikret et professionelt forløb.

HPH Totalbyg A/S arbejder løsningsorienteret, og vi er imødekommende i hele processen under et industribyggeri. Vi rådgiver på et højt niveau og sørger for et fremtidssikret byggeri. Derfor har vi mange faste kunder indenfor erhvervsbyggeri over hele landet Sjælland, Fyn og Jylland.

 

Brochure industri og hal.jpg

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer

Se alle referencer indenfor industribyggeri og erhvervsbyggeri

cta-logo.pngInteresseret i professionel Halbyggeri?

Kontakt os på telefon 96 87 35 60 eller send os en besked for et komplet
uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer og dit projekt.