Nybyggeri, udvidelser og renoveringer af svinestalde og kvægstalde.

HPH Totalbyg A/S har mere end 30 års erfaring indenfor byggeri og rådgivning af alle former for anlæg til svinestalde og kvægstalde. Herunder drægtighedstalde, farestalde, løbeafdelinger, slagtesvinestalde, ungsvinestalde, klimastalde, FRATS-stalde samt anlæg til opbevaring af foder og gylle. Ligeledes kostalde, ungdyrstalde og kalvestalde. 
Vi er en aktiv medspiller i forbindelse med opførelse af et nyt projekt og vores store erfaring inden for byggeri og mekanisering er et vigtigt parameter i forbindelse med projektering og opførelse af nye stalde. Sjælland, Fyn, Jylland og København

Vi er med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling, over til projektering, opførelse og rådgivning. Det er din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt, så din bedrift opnår en høj produktionseffektivitet i nybyggeriet. Du overtager et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri, der er klar til produktion.

Med vores store erfaring indenfor staldbyggeri af svinestalde og kvægstalde, er I sikret byggeri, der i dag og i fremtiden matcher jeres og tidens krav. Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren, så de altid er tilpasset den ønskede funktion, arkitektur og økonomi.

Nyt staldanlæg, kræver indsigt og forståelse for den daglige drift på et professionelt landbrug, den har vi. Overvejer du renovering eller udvidelse af dit staldanlæg til svin eller kvæg, eller nye svinestalde og kvægstalde så ring og aftal tid med en af vore specialister. Det er omkostningsfrit og kan bidrage med inspiration og gode råd.

HPH Totalbyg A/S råder over egen tegnestue, projektledere og håndværkere, hvilket sikrer kvalitetsbyggeri uden overraskelser med et kort byggeforløb og til aftalt pris.

Gennem professionel sparring skaber HPH Totalbyg A/S de bedste rammer for din produktion til et økonomisk forsvarligt byggeri.

Efter vores første møde får du en uforpligtende råskitse og et prisoverslag, så du har noget konkret at forholde dig til. Herefter gennemarbejdes projektet med henblik på endelige tegninger samt pris.

Kontakt os for en uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer

→ Se alle referencer inden for Landbrugsbyggeri her

Nyeste referencer inden for Landbrugsbyggeri

 

Kontakt os for en uforpligtende møde hvor vi kan gennemgå dine ideer

cta-logo.pngInteresseret i professionel Halbyggeri?

Kontakt os på telefon 96 87 35 60 eller send os en besked for et komplet
uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer og dit projekt.