Ridehaller 

Har du behov for nye, større eller bedre faciliteter? Hos HPH Totalbyg A/S er vi specialister i at tegne, projektere og opføre ridehaller præcis som det du har behov for!

HPH Totalbyg A/S har mere end 27 års erfaring indenfor halbyggeri og rådgivning af alle former for ridehaller på Sjælland, Fyn, Jylland og København.

Vi er en aktiv medspiller i forbindelse med opførelse af et nye ridehaller og vores erfaring indenfor halbyggeri og indretning er et vigtigt parameter i forbindelse med projektering og opførelse af et nyt halbyggeri.

Vi er med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling, over til projektering, opførelse og rådgivning. Det er din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt, så din virksomhed opnår en høj produktionseffektivitet i det nye halbyggeri. Du overtager et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri, der er klar til ibrugtagning.

Med vores erfaring indenfor byggeri af ridehaller er I sikret byggeri der i dag og i fremtiden matcher jeres og tidens krav. Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren, så de altid er tilpasset funktion, arkitektur og økonomi.

HPH Totalbyg A/S råder over egen tegnestue, projektledere og håndværkere, hvilket sikrer kvalitetsbyggeri uden overraskelser med et kort byggeforløb og til aftalt pris. Vi opfører ridehaller i København, Sjælland, Fyn og Jylland

Efter vores første møde får du en uforpligtende råskitse og et prisoverslag, så du har noget konkret at forholde dig til. Herefter gennemarbejdes projektet med henblik på endelige tegninger samt pris.

     

Brochure Ridehaller og hestestalde.jpg

Priseksempel på ridehal

Pris eksempel 1:

924 m2 Stålhal 22x42 meter

 • Punktfundamenter samt randfundament
 • Polyester behandlet stålplader i sider, gavle
 • Cementfiberbølgeplader i taget med 2 rækker lysplader
 • 5" ståltagrender inkl. nedløb
 • Stålspær 4 meter ben, med 20 gr. taghældning
 • 1 stk. skydeport 4 x 4m. 
 • 2 stk. døre.
 • 120 meter OSB barriere med låger.
 • Brandventilation med ovenlyskip.
   

Pris kun 960.000 kr. + moms
Prisen er inkl. montering og levering. eks jordarbejde.
Der tages forbehold for stålpriser, udlæggerpenge og afstandstillæg.

Kontakt os for en uforpligtende møde hvor vi kan gennemgå dine ideer

→ Se alle referencer inden for ridehaller her

→ Se alle referencer inden for ridestalde her

cta-logo.pngInteresseret i professionel Halbyggeri?

Kontakt os på telefon 96 87 35 60 eller send os en besked for et komplet
uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine ideer og dit projekt.