Skærpede byggeregler gør erhvervsbyggerier grønne

Skærpede byggeregler gør erhvervsbyggerier grønne

Det nye bygningsreglement BR15 byder bl.a. på stramninger i forhold til vedvarende energi i nye erhvervsbyggerier. For nybyggerier med f.eks. solceller er stramningerne en fordel, da man sparer mange penge på energiregnskabet.

Solceller, jordvarme og bæredygtige konstruktionsløsninger. Det er nogle af de tiltag, som skal hjælpe HPH Totalbygs nye 1.700 kvadratmeter store domicil med at opfylde de nye, skærpede BR15-energikrav. Det nye domicil, som ligger i Søften tæt ved Aarhus, får størstedelen af sin energi fra 14kW solceller og skal fungere som demonstrationsprojekt for kommende kunder. Solcelleenergi er nødvendigt for, at byggeriet kan leve op til BR15, fortæller Jacob Westergreen, indehaver og salgschef i HPH.

Læs resten af artiklen her: https://finans.dk/finans/erhvervsservice/ECE8686543/skaerpede-byggeregler-goer-erhvervsbyggerier-groenne/

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os